TIENERBEHANDELING

Speciaal voor tieners die last hebben van een onzuivere huid. Tijdens de behandeling wordt je huid eerst grondig gereinigd. Vervolgens wordt er een enzymatische peeling aangebracht op basis van Papaya, granaatappel en kiwi die voorzichtig dode huidcellen verwijdert. De aanwezige onzuiverheden kunnen nu gemakkelijk verwijderd worden. Met een masker sluiten we af om de huid te kalmeren en de vochtbalans te herstellen. Heel belangrijk ook is hoe je je huid thuis verzorgd, dus een huidverzorgingsadvies wordt uiteraard ook gegeven tijdens de behandeling.

De duur van de behandeling ligt tussen de 45 tot 60 minuten (hangt af van het aantal onzuiverheden) en kost € 45,00.

 

NIMUE BEHANDELING

Ben je geen tiener meer maar heb je last van acne dan is een professionele Nimue Peeling geschikt. De zuiverende peeling is op basis van vijf ingrediënten die allemaal op elkaar inspelen en acne vanuit alle fronten behandeld. Het complex, op basis van zuren, bevat onder andere salicylzuur en pyruvic acid. Het resultaat is een zuivere huid met minder littekens en zonder roodheid. Om tot een goed resultaat te komen wordt een kuur geadviseerd. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de acne. Ook is de juiste huidverzorging thuis van groot belang voor een optimaal resultaat. Wij adviseren je hier graag in.

  Prijs Nimue Peeling € 85,-

MICRODERMASIE

Ook een microdermabrasiebehandeling kan hele mooie resultaten geven bij een acne-huid. Door middel van fijne kristallen die over de huid geblazen worden, wordt een dun laagje van de huid afgeslepen.

€ 85,-

Maak een vrijblijvende afspraak en laat je informeren naar de mogelijkheden. Schoonheidssalon Heerlijk is gediplomeerd acne-specialist.