PHFORMULA SKIN RESURFACING

pHformula INSTANT LIFT

Een zeer mooie intensieve liftende behandeling.

Deze geeft de huid meteen een push-up effect. Maar ook hydraterend en de poriestructuur van de huid zal zichtbaar verfijnen.

60 minuten € 91

 

pHformula VITAMIN C TREATMENT 

Deze echte ‘beautybooster’ is ideaal voorafgaand aan een feestje. Ook een ideale ‘zomerpeeling’

In de behandeling zit een maximale concentratie vitamine C verwerkt met een hoog opneembare formule. De formule die de vroege tekenen van huidveroudering maar ook huidbeschadiging grondig aanpakt. Vitamine C stimuleert het collageen en elastine in de huid. Maar geeft ook hydratatie aan de huid en beschermd daarnaast de huid. De behandeling kan ondersteunend werken bij het afvoeren van overmatig pigment. In kuurverband zorgt deze behandeling voor een egale teint.

60 minuten € 91,50

pHformula C.R. RESURFACING

Chronische roodheid, een gevoelige huid en rosacea.

Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid. Zoals bijvoorbeeld chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule. Dit om roodheid en ook ontstekingen te verminderen. De peeling maakt de huid minder gevoelig en rode en dunne huiden worden sterker en dikker. Deze behandelingen worden uitgevoerd in kuurverband en in combinatie van de aansluitende producten voor thuis voor het meest optimale resultaat.

60 minuten € 91,50

pHformula A.C. RESURFACING

Een huid met een actieve acne.

Een unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions. Deze zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te verminderen en te genezen. De acnepeeling breng uw acne snel onder controle. Verstopte poriën en huidverkleuring worden spectaculair verminderd. Ook verkleinen de peelings het risico op littekenvorming in de toekomst. Deze behandelingen worden uitgevoerd in kuurverband en in combinatie van de aansluitende producten voor thuis voor het meest optimale resultaat. In de producten zitten namelijk dezelfde huidherstellende en weerstandopbouwende werkstoffen.

70 minuten € 91,50

 

pHformula A.G.E RESURFACING

Een kuurbehandeling huid voor een huid met tekenen van veroudering.


Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering. Zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid. Maar ook oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes. Deze behandelingen worden uitgevoerd in kuurverband en in combinatie van de aansluitende producten voor thuis voor het meest optimale resultaat.

60 minuten € 91,50

pHformula M.E.L.A RESURFACING 

Een kuurbehandeling voor een huid met veel pigmentverstoringen.

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym. Dit terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld. Hierdoor wordt de natuurlijke afstoot van pigmentcellen bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico. Deze behandelingen worden uitgevoerd in kuurverband en in combinatie van de aansluitende producten voor thuis voor het meest optimale resultaat.

60 minuten € 91,50

 

pHformula PEPTIDE POWER TREATMENT

Een luxe en pittige behandeling voor de verouderde huid met op basis van peptide. De huid wordt direct gelift en krijgt daarnaast een gezonde uitstraling. Kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, lijntjes rondom de mond en elasticiteitsverlies worden direct aangepakt. Voorbereiding met de juiste thuisproducten is essentieel bij deze behandeling.

75 minuten € 99