pHformula

phformula

Resurfacing behandelingen

De Resurfacing (peeling) behandelingen van pHformula zijn intensieve huidverbeteringsbehandelingen. Ze zorgen voor een optimaal resultaat, met name wanneer ze in kuurverband plaatsvinden. Tijdens de behandeling met pHformula worden er zoveel mogelijk werkstoffen de huid ingebracht waardoor de huid wordt geherstructureerd. Het huidprobleem wordt daardoor van binnenuit aangepakt. Een sterker, stralender jonger uitziende huid is het resultaat.

Peelings

Revolutionaire resultaten

Waar een chemische peeling vaak alleen aan de oppervlakte werkt gaat de resurfacing van pHformula dieper het weefsel in. Tijdens het peelen worden ook werkstoffen in de huid getransporteerd, zoals vitaminen en antioxidanten. Celstimulatie en celvernieuwing kan daardoor op een dieper niveau plaatsvinden.

De peelings leveren revolutionaire resultaten op voor de ouder wordende huid, de huid met acne, de huid met ongewenste pigmentatie en de huid met chronische roodheid. De peelings zijn pijnloos en niet irriterend. Na de behandeling treedt nauwelijks roodheid op schilfert de huid nauwelijk. Al na één behandeling zal je huid er frisser, zachter en gezonder uit zien. De combinatie van pHformula salonbehandeling met producten voor dagelijks gebruik van pHformula leveren de mooiste resultaten op voor langere tijd. Wanneer je kiest voor een huidverbeterende behandeling van pHformula krijgt je eerst een uitgebreide huidanalyse. Vervolgens gaan we uiteraard kijken naar je wensen en huidtype en bespreken we de mogelijkheden. Bij de eerste behandeling gaan we eerst je huid in balans brengen en je huid laten wennen aan de producten. Vervolgens kunnen we een behandelplan opstellen en krijg je een productadvies.

De behandelingen met pHformula zijn veilig, geven snel resultaat en de huid wordt niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit behandeld.

pHformula is het eerste pharma-cosmeceutical gericht op het vernieuwen in plaats van het peelen van de huid. De producten zijn ontwikkeld onder begeleiding van wereldwijd erkende dermatologen en apothekers en gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring.

Neem vrijblijvend contact op

Van harte welkom voor een huidadvies of een aan jouw huid aangepaste behandeling. De salon is gevestigd op de eerste verdieping van de voormalige dependance van Hotel de Bilderberg, met parkeergelegenheid naast de deur.

Adres

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek

06 22485829

info@schoonheidssalonheerlijk.nl

Openingstijden

Maandag 9.00 – 17.00
Dinsdag 9.00 – 15.00
Donderdag 9.00 – 15.00
Vrijdag 9.00 – 15.00