OVERIGE HUIDAANDOENINGEN

OUPEROSE

Couperose ook wel teleangiëctastieën genoemd (uitgezette rode of blauwe adertjes) is een veel voorkomende aandoening die heel onschuldig is maar vaak als cosmetisch storend wordt ervaren. Als er sprake is van een paar gesprongen adertjes op het gezicht kan het vaatje door middel van coagulatie weggebrand worden door de schoonheidsspecialiste. Als er een groot gebied behandeld moet worden kan de huidtherapeute van Cosmetique Totale de coupersose behandelen met laserappartuur.

FIBROOM

Een fibroom is een veel voorkomend, goedaardige huidgezwelletje. Fibromen, ook wel steelwratjes genoemd, zijn zachte aangroeisels of “wild vlees” op de huid. Steelwratjes zijn geen wratten, want in tegenstelling tot echte wratten, ontstaan ze niet door een virus. De schoonheidsspecialiste kan deze op eenvoudige wijze coaglueren. 

ROSACEA

Bij Rosacea komen de volgende verschijnselen voor; rode adertjes, algehele chronische roodheid op met name de wangen en neus, rode bultjes, puskoppen, zwellingen. De meeste mensen verwarren dit met acne maar hier heeft het niets mee te maken. Bij couperose komen deze verschijnselen niet voor. Behandeling met de CR resurfacing van pHformula in combinatie met de bijbehorende thuisproducten kan veel verlichting geven. Ook de huidtherapeute van Cosmetique Totale kan je helpen bij het verminderen van de Rosacea klachten.

 

SPIDER NAEVUS – “SPINNETJES”

Spider Naevus is een goedaardige afwijking van oppervlakkige bloedvaatjes. De aandoening wordt ook wel “spinnetjes” genoemd. Dit kom doordat het centrale deel rood verheven is. Met van daar uit uitlopers “spinnepootjes” genoemd. Spider Naevus ontstaat meestal door een plaatselijke verwijding van een klein bloedvat, net onder het huidoppervlak. Als er sprake is van een klein “spinnetje”kan de schoonheidsspecialiste deze coaguleren. Indien groter kan de huidtherapeute van Cosmetique Totale de roodheid weg laseren.

Deze vier huidaandoeningen kunnen in ieder geval verholpen worden door de huidtherapeut van Cosmetique Totale