Overige huidaandoeningen

HUIDVERBETERING

Behandelingen

huidaandoening

Couperose

Couperose ook wel teleangiëctastieën genoemd (uitgezette rode of blauwe adertjes) is een veel voorkomende aandoening die heel onschuldig is maar vaak als cosmetisch storend wordt ervaren. Als er sprake is van een paar gesprongen adertjes op het gezicht kan het vaatje door middel van coagulatie weggebrand worden door de schoonheidsspecialiste. Als er een groot gebied behandeld moet worden adviseer ik een laserbehandeling.

huidaandoening

Fibroom

Een fibroom is een veel voorkomend, goedaardig huidgezwelletje. Fibromen, ook wel steelwratjes genoemd, zijn zachte aangroeisels of “wild vlees” op de huid. Steelwratjes zijn geen wratten, want in tegenstelling tot echte wratten, ontstaan ze niet door een virus. De schoonheidsspecialiste kan deze op eenvoudige wijze coaglueren in de salon.

huidaandoening

Rosacea

Bij rosacea komen de volgende verschijnselen voor; rode adertjes, algehele chronische roodheid op met name de wangen en neus, rode bultjes, puskoppen, zwellingen. De meeste mensen verwarren dit met acné maar hier heeft het niks mee te maken. Bij couperose komen deze verschijnselen niet voor. Behandeling met de CR resurfacing van pHformula in combinatie met de bijbehorende thuisproducten kan veel verlichting geven. In sommige gevallen kan een laserbehandeling het beste resultaat geven.

huidaandoening

Spider naevus 

Spider Naevus is een goedardige afwijking van oppervlakkige bloedvaatjes. De aandoening wordt ook wel “spinnetjes” genoemd. Dit komt doordat het centrale deel rood verheven is. Met van daaruit uitlopers “spinnepootjes” genoemd. Spider Naevus ontstaat meestal door een plaatselijke verwijding van een klein bloedvat, net onder het huidoppervlak. Als er sprake is van een klein “spinnetje” kan de schoonheidsspecialiste deze coaguleren in de salon. 

Neem vrijblijvend contact op

Van harte welkom voor een huidadvies of een aan jouw huid aangepaste behandeling. De salon is gevestigd op de eerste verdieping van de voormalige dependance van Hotel de Bilderberg, met parkeergelegenheid naast de deur.

Adres

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek

06 22485829

info@schoonheidssalonheerlijk.nl

Openingstijden

Maandag 9.00 – 17.00
Dinsdag 9.00 – 15.00
Donderdag 9.00 – 15.00
Vrijdag 9.00 – 15.00