NIMUE PEELING

 

Ben je geen tiener meer maar heb je last van acne dan is een professionele Nimue Peeling geschikt. De zuiverende peeling is op basis van vijf ingrediënten die allemaal op elkaar inspelen en acne vanuit alle fronten behandeld. Het complex, op basis van zuren, bevat onder andere salicylzuur en pyruvic acid. Het resultaat is een zuivere huid met minder littekens en zonder roodheid. Om tot een goed resultaat te komen wordt een kuur geadviseerd. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de acne. Ook is de juiste huidverzorging thuis van groot belang voor een optimaal resultaat. Wij adviseren je hier graag in.

Nimue Glycol  

Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt hersteld en rimpeltjes worden verfijnd dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid. (83 euro)

Peel Intense

Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden. (99 euro)

Nimue SRC Hyperpigmented

Speciaalbehandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid. (89 euro)