Nimue huidverbetering & huidverjonging

Nimue HUIDVERBETERING

De huid weer in balans

Bij alle behandelingen van Nimue zie je direct resultaat. De behandelingen en producten van Nimue hebben als focus de huid en huidconditie te optimaliseren. Van binnenuit wordt de huid weer in balans gebracht en wordt zichtbaar de textuur van de huid verfijnt. De combinatie van hoogwaardige behandelingen en producten voor thuis zullen de gezondheid en uitstraling van de huid voelbaar verbeteren!

Nimue Skin Technology gebruikt de nieuwste technieken en ingrediënten waarbij de actieve ingrediënten voortkomen uit de bio-technologie, homeopathie en de aromatherapie. Nimue Skin Technology is de eerste productlijn die gebruik maakt van het Nimue Triple Acid Complex (bestaande uit glycolzuur, citroenzuur en melkzuur). Dit complex vormt de basis van de behandelingen, peelings en bijna alle thuisproducten. De producten van Nimue bevatten geen minerale oliën, agressieve stoffen of synthetische geurstoffen en zijn dierproefvrij.

Te verwachten resultaten:

(bij consequent productgebruik van Nimue)

 

  • Herstel van de natuurlijke vitaliteit
  • Verfijning van de huidstructuur
  • Normalisering van de talgproductie
  • Toename van de elasticiteit van de huid
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • Een jongere, gezonde en stralende huid
  • Probleemhuid wordt in balans gebracht
  • Acné huid wordt rustiger
  • Hyperpigmentatie wordt gereduceerd

Huidanalyse

Wanneer je kiest voor een huidverbeterende behandeling van Nimue krijg je eerst een uitgebreide huidanalyse. Vervolgens gaan we uiteraard kijken naar je wensen en huidtype en bespreken we de mogelijkheden. Bij de eerste behandeling gaan we eerst je huid in balans brengen en je huid laten wennen aan de producten. Vervolgens kunnen we een behandelplan opstellen en krijg je productadvies.

Behandeling

Nimue Glycolzuur peeling 35%

Perfect voor een verdikte, vale en grovere huis. De glycolpeeling zorgt voor een geconcentreerde verwijdering van dode huidcellen waardoor het onmiddellijk de textuur en de uitstraling van de huid verbetert. Na de peeling wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask. Terwijl deze wordt ingemasseerd zorgt het masker voor comfort en verzadiging van de huid.

75 minuten € 92,50

Behandeling

Nimue SRC Environmentally Damaged Skin

Speciaalbehandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging. Fijne lijntjes worden verminderd, de huid wordt soepeler, de poriestructuur wordt verfijnd en je krijgt direct een heldere uitstraling. Voor het meest optimale resultaat wordt de behandeling geadviseerd in kuurverband in combinatie met de Nimue Actives producten.

75 minuten € 92,50

Behandeling

Nimue Peel Intens

Voor iedereen die een nieuwe huid wil! Deze intensieve peeling stimuleert collageen, egaliseert de huid en bestrijdt acné met een langdurig resultaat. Deze behandeling is geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zonveroudering en hyperpigmentaties. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden. Deze peeling kan een milde vervelling geven en daarom is het essentieel dat je huid met de juiste thuisproducten is voorbereid. Een eventuele schilfering kan 2 tot 7 dagen zichtbaar zijn.

75 minuten € 99,-

Behandeling

Nimue Smart Resurfacer

Met deze meest intensieve behandeling van Nimue is het resultaat een stralende, gelijkmatige en verjongde huid. Maximale stimulatie en minimale irritatie. Deze behandeling is geschikt voor een huid met acné, littekens, grove poriën, een vale en doffe huid (rokershuid)

75 minuten € 99,-

Neem vrijblijvend contact op

Van harte welkom voor een huidadvies of een aan jouw huid aangepaste behandeling. De salon is gevestigd op de eerste verdieping van de voormalige dependance van Hotel de Bilderberg, met parkeergelegenheid naast de deur.

Adres

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek

06 22485829

info@schoonheidssalonheerlijk.nl

Openingstijden

Maandag 9.00 – 17.00
Dinsdag 9.00 – 15.00
Donderdag 9.00 – 15.00
Vrijdag 9.00 – 15.00