NIMUE

Schoonheidssalon Heerlijk werkt ook graag met de producten van Nimue omdat deze derma cosmeceuticals nét een stapje verder gaan dan de meeste huidverzorgingsproducten. Na een Nimue behandeling heb je ook direct een heel mooi resultaat: de zogenaamde ‘Nimue Glow’.

 

De producten van Nimue bevatten hoogwaardige werkstoffen die diep in de huid dringen. Van de ingredienten is wetenschappelijk gewezen dat ze in staat zijn om de natuurljike balans van de huid te verbeteren. Bij Nimue ligt de nadruk op het bevorderen van het zelfherstellende vermogen van de huid. Een stralende en gezonde huid is met Nimue voor iedereen mogelijk!

 

De Nimue productlijn is ontwikkeld in 1994 door een plastisch chirurg met in eerste instantie als doel de huid voor en na medische behandelingen te verzorgen. De behandelingen en de herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, boordevol anti-oxidanten, phytoceuticals van hoogwaardige kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. Deze formules werken onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.