Microneedling

microneedling

Aanmaak van collageen en elastine

Microneedling is een effectieve behandeling waarbij we met een speciale vibrerende pen met steriele naaldjes microscopische kleine gaatjes verticaal in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog. De huid wordt echter aangezet om zich te herstellen. Door dit natuurlijke herstelproces vernieuwd de huid zich in de diepte. Door de prikkeling in het bindweefsel komen namelijk groei en helende factoren vrij, die weer zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. Je zult versteld staan van de resultaten!

De behandeling

Afhankelijk van jouw huidconditie peelen we de huid alvorens te gaan ‘needlen’ om de huid goed voor te bereiden en zo een optimaal resultaat te kunnen behalen. Het ‘needlen’ houdt in dat we met een soort pen met fijne naaldjes over de huid gaan, terwijl tegelijkertijd hyaluronzuur én extra werkstoffen zoals vitamine C en peptiden worden ingesluisd in de huid. Het zelfgenezend proces van de huid zorgt ervoor dat zij extra collageen en elastine aanmaakt. De behandeling geeft een licht scherp gevoel, maar is heel goed te verdragen. Na de microneedling behandeling wordt en kalmerend masker aangebracht.

Na de behandeling

Afhankelijk van het soort huidoppervlak zal de huid er rozerood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Deze verschijnselen zullen na een dag afnemen. De huid kan ongeveer 2-3 dagen na de behandeling wat roder zijn dan normaal. Door de versnelde celdeling kan uw huid ook wat gaan schilferen en daarbij de dode huidcellen loslaten.

Je huid is na de behandeling extra kwetsbaar, wees daarom de eerste 48 uur voorzichtig met zonlicht, sauna, heet douchen en baden.

Bescherm je huid goed met een zonnebrandcreme van factor 30 of hoger en breng voor de opeenvolgende 2 weken een kalmerend serum aan op het behandelde gebied. Gebruik tijdens de gehele behandelperiode de geadviseerde producten voor optimaal resultaat.

Te verwachten resultaat:

Na gemiddeld 2 tot 4 weken is er verbetering te zien. De huid is zuiverder en krijgt een egaler en gladder aanzien. De aanmaak van bindweefsel is echter een geleidelijk proces dat zich onder het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Het eindresultaat zal pas na 6 tot 9 maanden zichtbaar zijn. Uiteindelijk zal de huidkwaliteit zichtbaar en voelbaar verbeterd zijn.

Wat doet de behandeling met de huid:

  • Verfijnen van de poriestructuur
  • Verminderen van specifieke lijntjes in gezicht, denk hierbij aan: fronsrimpel, fijne lijntjes op de bovenlip, lijntjes rondom de ogen, neuslippenplooi, rimpel op wangen
  • Opvullen van je gehele gezichtsvolume
  • Liften van kaakcontour en jukbeenderen
  • Optimale hydratatie
  • Verminderen van striae
  • Vervagen van pigmentvlekken
  • Acné littekens herstellen
Microneedling in kuurverband

Voor het mooiste langdurige resultaat wordt een kuur van minimaal 4 behandelingen aanbevolen met tussenpozen van 2 – 4 weken.

Een losse behandeling kost € 125,-

Neem vrijblijvend contact op

Van harte welkom voor een huidadvies of een aan jouw huid aangepaste behandeling. De salon is gevestigd op de eerste verdieping van de voormalige dependance van Hotel de Bilderberg, met parkeergelegenheid naast de deur.

Adres

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek

06 22485829

info@schoonheidssalonheerlijk.nl

Openingstijden

Maandag 9.00 – 17.00
Dinsdag 9.00 – 15.00
Donderdag 9.00 – 15.00
Vrijdag 9.00 – 15.00