schoonheidssalon

HEERLIJK

Gespecialiseerd in huidverbetering

Schoonheidssalon Heerlijk is een unieke salon waarbij alle behandelingen zichtbaar resultaat hebben én je in een ontspannen sfeer even kunt onthaasten. Daarnaast krijg je een eerlijk productadvies. Als jij je huid in een optimale conditie wil brengen is een consequente verzorging thuis essentieel.

Met veel plezier en passie wil ik jou graag helpen om jouw huid in de best mogelijke conditie te brengen. Samen realistische en eerlijke doelen stellen, dan zal er met de juiste inzet gegarandeerd resultaat zijn!

Janette Slothouber

 

HUIDVERBETERING

Jouw huid in optimale conditie

Naarmate de huid ouder wordt is het extra van belang om deze goed te verzorgen. Ik kan je daarbij begeleiden met huidverbeteringsbehandelingen en de juiste producten, speciaal afgestemd op jouw huid. Ook als je andere huidproblemen hebt, zoals acne, een vale huid of couperose kan een behandeling in combinatie met bewezen resultaatgerichte producten heel goed werken. Samen bespreken we je wensen en de meest effectieve behandeling voor je huidprobleem.

huidscan

Persoonlijk behandelplan

Bij je eerste bezoek starten we met een uitgebreide intake en maken we een gedetailleerde huidscan met de Observe 520. Op basis van de indicaties en jouw specifieke huidwensen wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit behandelplan bestaat uit effectieve salonbehandelingen en hoog geconcentreerde werkzame producten voor thuis.

Neem vrijblijvend contact op

Van harte welkom voor een huidadvies of een aan jouw huid aangepaste behandeling. De salon is gevestigd op de eerste verdieping van de voormalige dependance van Hotel de Bilderberg, met parkeergelegenheid naast de deur.

Adres

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek

06 22485829

info@schoonheidssalonheerlijk.nl

Openingstijden

Maandag 9.00 – 17.00
Dinsdag 9.00 – 15.00
Donderdag 9.00 – 15.00
Vrijdag 9.00 – 15.00