Cryopenbehandeling

cryopen behandeling

Snel en doeltreffend

De Cryopen bevriest ongewenst weefsel met vloeibare stikstof. Ongewenst weefsel zijn alle (goedaardige) huidoneffenheden waaronder pigmentvlekken. Met de pen kunnen we het weefsel tot op de millimeter nauwkeurig weghalen. Door de bevriezing sterft het weefsel af en komt er op natuurlijke wijze gezond weefsel voor in de plaats. Vaak behalen we na één behandeling al resultaat. 

De behandeling

Tijdens een behandeling bevriest de schoonheidsspecialist de te behandelen huid voor maximaal 10 seconden. De behandeling is vrijwel pijnloos. Een aantal dagen na de behandeling ontstaat er een rood plekje. Vervolgens vormt er zich een korstje op. Die zal er na 1 à 2 weken vanzelf afvallen. 

Na de behandeling

Bescherm de huid extra goed tegen de zon met minimaal SPF 40. Op de behandelde plek zal een korstje ontstaan. 

Te verwachten resultaat:

Na gemiddeld 1 tot 2 weken is het resultaat al te zien. Als het kortje eraf is zal de huid wat lichter kleuren. Het beschermen met een SPF blijft essentieel. 

Wat zijn de voordelen van de Cryopenbehandeling:

  • Snelle en doeltreffende behandeling
  • Vrijwel pijnloos

Neem vrijblijvend contact op

Van harte welkom voor een huidadvies of een aan jouw huid aangepaste behandeling. De salon is gevestigd op de eerste verdieping van de voormalige dependance van Hotel de Bilderberg, met parkeergelegenheid naast de deur.

Adres
Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek

06 22485829

info@schoonheidssalonheerlijk.nl

Openingstijden
Maandag 9.00 – 17.00
Dinsdag 9.00 – 15.00
Donderdag 9.00 – 15.00
Vrijdag 9.00 – 15.00