BABOR

Schoonheidssalon Heerlijk werkt met de exclusieve producten van het cosmeticamerk Babor. Een wereldwijd bekend en erkend beautymerk met ruim 60 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging. De producten bevatten uitsluitend natuurlijke werkstoffen.

Omdat we willen weten hoe schoonheid functioneert

Onderzoeken betekent bij Babor de eigen grenzen verleggen, voortdurend verder kijken en openstaan voor datgene wat nog niet ontdekt is. Hun onderzoeksteam bestaat uit dermatologen, genetici, biochemici, moleculair biologen, medici en diabetologen die in nauwe samenwerking werken met gerenommeerde universiteiten en andere toonaangevende wetenschappelijke instituten.

“Huidverzorging in harmonie met de natuur, huidverdraagzaam en werkzaam“

Een centraal kenmerk van Babor producten is de respectvolle omgang met de natuur en haar kostbare werkstoffen. Daarom gebruiken ze o.a. grondstoffen uit gecontroleerd biologische teelt en op basis van ressources die weer aangroeien. Babor ziet sinds haar oprichting in 1956 uitdrukkelijk af van dierproeven. Hun hoge kwaliteits- en zuiverheidseisen aan grondstoffen en strenge controles in het kader van kwaliteitstesten waarborgen een zeer hoge mate van veiligheid en kwaliteit van hun producten.

“Babor behandelingen zijn uniek, zo uniek als uw huid is“

Elke huid is anders. Op basis van je specifieke wensen en behoeften adviseren wij je daarom welke behandeling en producten bij je passen. Voor een stralende huid is het belangrijk dat je naast de juiste behandeling ook thuis de huid met de juiste producten verzorgt. Babor beschikt ook over een zeer uitgebreid assortiment thuisverzorgingsproducten.